Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

6 Genius Lipstick Tricks

Κραγιόν.. είτε θα σε αναδείξει είτε θα σε ρίξει στα τάρταρα. Δες πως να αποφύγεις το δεύτερο!

1. Φέτος το ροζ θα είναι πολύ στη μόδα γι'αυτό δε πρέπει να λείψει από το μακιγιάζ σου. Για να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει απλά..χαμογέλα! Το κραγιόν πρέπει να πλησιάζει το χρώμα των ούλων σου κι όχι πιο ανοιχτό.

2. Διάρκεια διάρκεια διάρκεια. Για να σου κρατήσει το κραγιόν και να μην τρέχεις κάθε λίγο για φρεσκάρισμα, γέμισε τα χείλη σου με μολύβι χειλιών στην απόχρωση του κραγιόν φυσικά κι έπειτα βάλε το κραγιόν σου. Προκειμένου να απλωθεί καλύτερα το μολύβι χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου.

3. Το ξέρεις ότι με τα κραγιόν που ήδη έχεις μπορείς να αποκτήσεις νέες αποχρώσεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις ένα χρυσό lip gloss. Έτσι θα δημιουργήσεις μια νέα απόχρωση πιο ζεστή από την προηγούμενη.

4. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να διορθώσεις το σχήμα των χειλιών σου, χρησιμοποίησε κονσιλερ όπου χρειάζεται. Προσοχή! Για να έχεις φυσικό αποτέλεσμα άπλωσε το καλά.

5. Αποτέλεσμα nude; Πάνω από το απαλό ροζ βάλε λίγη πούδρα για ματ αποτέλεσμα.

6. Αν σου αρέσει η απόχρωση όπως φαίνεται στη συσκευασία του κραγιόν ενώ δε βγαίνει στα χείλη σου  άπλωσε ελάχιστο make up πάνω τους και μετά το κραγιόν.

Δες περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/pages/Beauty-notes/136663706449533

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου