Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Relax, take it easy


        Relax relax take it easyyyy.. μου τραγουδάω. Γενικά με το άγχος είμαστε δεμένοι μπορώ να πω. Σπάνια αποχωριζόμαστε κι αυτό με δυσκολία. Θα μου πεις και ποιος δεν είναι. Ε, λίγο πολύ όλοι μας -εκτός από μερικούς που ενίοτε τους χαρακτηρίζουμε ευτυχείς κι άλλοτε αναίσθητους- αλλά τώρα σε μένα είναι αισθητό και δεν αποβάλλεται με τίποτα! Και μη νομίζεις ότι είναι εύκολη υπόθεση τρώγοντας ένα ακτίβια και έρχεσαι στα ίσια σου. Όοοχι το άγχος μένει εκεί, ριζωμένο και δε λέει να ξεκουμπιστεί. 
       Ξέρετε εμείς που αγχωνόμαστε προσπαθούμε να εκτιμήσουμε την υποστήριξη που δείχνουν οι γύρω μας αλλά θα γίνει αυτό μόνο όταν σταματήσετε τα κλισέ. Φράσεις τύπου "θα τα καταφέρεις", "μην αγχώνεσαι", "δε σε φοβάμαι εσένα" κλπ -ιδίως από άτομα που δε σε πολυξέρουν- δε βοηθάνε καθόλου. Ούτε εμάς κι ούτε εσάς (για την εκτίμηση που λέγαμε πριν;). Βρείτε κάτι ουσιαστικό κάτι αληθινό. 
      Συγνώμη αν παραφέρθηκα προηγουμένως αλλά είπαμε, το άγχος φταίει. Τουλάχιστον αν ξέραμε πως μετά μας περιμένει μια παραλία, ένα νησάκι, μια ξαπλώστρα βρε αδερφέ μπορεί και να χαλαρώναμε λιγάκι. Κουράγιο έχω να πω σε μένα και σε σένα! 

1 σχόλιο:

  1. Δεμένοι με το άγχος......Ναί, είμαστε.........Αλλά αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να δούμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα... Ξέρεις τι έχω καταλάβει...ότι είμαστε δεμένοι με το άγχος, ότι κάνουμε μπαμ απο μακρυά και ότι όλοι οι υπόλοιποι μας περνάνε για τους μ.... που ξέρουν ότι θα κόψουν το λαιμό τους και θα τα καταφέρουν...Αναίσθητη, αυτό θέλω να γίνω...και σε όποιον αρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή